Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Heerenveen Logo

Ontstoppen

WC verstopt Heerenveen

Wij verhelpen jouw wc verstopping

HEERENVEEN

WC verstopt Heerenveen?

WC verstopt Heerenveen? De wc ontstoppen is een klus waar niemand graag mee bezig is. Maar helaas kan het iedereen overkomen. Naast het feit dat het een vervelende klus is, hier ook nog een vreselijke lucht vanaf komen. Niet bepaald prettig dus!

Er zijn veel verschillende manieren waarop je je wc kan ontstoppen. Met de volgende methodes kun je zelf proberen jouw wc te ontstoppen.

Laat je het liever doen door ervaren loodgieters van Ontstoppen Heerenveen? Bel gratis naar 0513 202 110 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Voorbereiding

WC ontstoppen: de voorzorgsmaatregelen

Tip! Voordat je begint is het slim om de vloer rondom de wc te bedekken. Dit kun je gemakkelijk doen met een oude doek of een zeil. Op die manier weet je zeker dat er geen vuile spetters op je vloer komen. Dit bespaart je een hoop troep achteraf.

Ontstoppen Heerenveen Logo
Loodgieter ontstoppen Heerenveen afvoer

Oorzaak

Oorzaak wc verstopping vaststellen

Het is belangrijk om te weten waardoor de verstopping is ontstaan. Vaak is een vast object in de leidingen de oorzaak.

Wanneer je nog jonge kinderen hebt, kan het zijn dat er een speeltje of een luier in het toilet is gevallen. Omdat dit een groter object betreft, is de kans vrij groot dat dit niet soepel wegspoelt. wanneer dit het geval is, moet je een werkwijze hanteren waarmee waarmee de verstopping naar boven wordt gebracht. 

Heb je het idee dat het iets flexibels als vet of olie is? Dan is het mogelijk dat je de spoeling kunt forceren en de wc verstopping op die manier op te lossen.

Heb jij hulp nodig bij het ontstoppen van jouw wc? Neem zo spoedig mogelijk contact op met de specialisten van Ontstoppen Heerenveen op 0513 202 110.

Zichtbaar

Zichtbare wc verstopping verwijderen

Is de verstopping in de wc zichtbaar? Dan kun je er in veel gevallen zelf bij komen.

Vaak ligt de oorzaak bij de kronkel in de wc afvoer. Dit heet de sifon. Mocht dit het geval zijn dan is het makkelijk op te lossen. Trek een paar rubberen handschoenen aan en verwijder de wc verstopping.

Is het een groter object zoals een hele toiletrol? Gooi dit dan uiteraard niet opnieuw in het toilet.

Heb je vragen of kom je er simpelweg niet uit? Dit is begrijpelijk. Je kunt contact met Ontstoppingsdienst Heerenveen opnemen via 0513 202 110.

Ontstoppen afvoer Heerenveen
Ontstoppingsdienst Heerenveen

Afwasmiddel

WC verstopping verhelpen met afwasmiddel en warm water

Denk je dat de verstoppingen in de leidingen plaatsvinden? En worden deze waarschijnlijk veroorzaakt door papier, vet of iets anders wat flexibel is? Dan kunnen het gebruik van wasmiddel zeker aanraden!

Wasmiddel is een goedwerkende methode.Tevens is dit de goedkoopste methode voor het ontstoppen van je wc. Dus zeker het proberen waard!

Hoe doe je dit? Pak eerst een grote emmer en vul deze met warm water. Spuit hier vervolgens twee eetlepels wasmiddel bij. Gooi daarna de emmer met warm water leeg in de wc. Het is belangrijk om het er vanaf een meter hoogte in te gieten. Dit zorgt voor een beter effect.

Let op! Gooi geen kokend water in de wc, dit kan namelijk het porselein van het toilet afbreken.

Bel vrijblijvend met de vakmannen van Ontstoppen Heerenveen om jouw klus te bespreken 0513 202 110.

WC ontstopper

De ouderwetse wc ontstopper

Is het aan de hand van de bovenstaande methodes nog niet gelukt? Dan raden we het gebruik van de ouderwetse wc ontstopper ook zeker aan. Dit is een simpele methode waar weinig risico bij komt kijken. 

Hoe doe je dit? Maak voordat je bent de ontstopper flexibel door deze in warm water te houden. Dit zorgt ervoor dat de ontstopper beter afsluit op de afvoer. Druk vervolgens de ontstopper rustig in de toilethals. Belangrijk is dat de ontstopper de leiding volledig afdekt en dat er vrijwel geen lucht meer in kan.

Beweeg de ontstopper nu een aantal keer op en neer. Dit creëert zuigkracht, waarmee de verstopping moet loskomen. Dit herhaal je een aantal keren tot de verstopping naar boven komt.

Pas wel op! duw de ontstopper niet te hard tegen de leiding aan. Dit kan resulteren in een situatie die alleen maar erger wordt. Het gaat voornamelijk om het terugtrekken dus pas hiermee op.

Ontstoppen Heerenveen Leiding
WC verstopt Heerenveen

Verstoppingsveer

Pas op met een wc ontstoppingsveer

Wanneer je aan de slag met met een ontstoppingsveer, raden wij aan heel voorzichtig en beheerst te werk te gaan. Je kan namelijk relatief gemakkelijk schade aanrichten aan de binnenkant van de leidingen.

Bel onze spoedservice van Ontstoppen Heerenveen om jouw klus te bespreken 0513 202 110.

niet gelukt

Is de wc verstopping er nog steeds?

Helaas kun je niet altijd zelf de wc ontstoppen. Soms ligt de oorzaak ergens anders of het is simpelweg te hardnekkig. Dat is waarom wij, Ontstoppen Heerenveen er zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van de meest complexe situaties en hebben jarenlange ervaring met het ontstoppen van afvoeren en riolen.

Onze ontstoppers werken met unieke methodes waarmee wij het probleem direct aanpakken. Ook helpen we je graag met preventief onderhoud van het riool en de inspectie ervan.

Wij zorgen dat jouw toilet weer snel doorspoelt zoals het hoort. Twijfel daarom niet en maak direct een afspraak. Bel ons op 0513 202 110 voor meer informatie of het verkrijgen van adviezen van de experts van Ontstoppingsdienst Heerenveen.

Graven riool Heerenveen

Starttarief

97,50

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

29,-

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-heerenveen

WC verstopt

WC verstopt Heerenveen

Heb jij te maken met een verstopte wc? En woon je in de omgeving van Heerenveen? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Heerenveen. Wij bieden snelle service. Maak snel een afspraak!

loodgieter-heerenveen-ontstopping

Afvoer verstopt

Heb jij te maken met een verstopt afvoer? En woon je in Heerenveen en omstreken? Maak direct een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-heerenveen-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Heerenveen

Voorkomen is beter dan genezen. Voorkom hardnekkige verstoppingen en laat een riool inspectie doen! Hiermee kunnen wij beginnende verstopping opsporen en verhelpen. Wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-heerenveen-verstopping

Riool verstopt

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in Heerenveen en omstreken? Wij helpen je graag! Neem direct contact op met Ontstoppingsdienst Heerenveen.

Loodgieter Heerenveen Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in Heerenveen en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Heerenveen! Wij geven je gratis advies en kunnen je helpen bij het vinden van een passende oplossing.

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0513 202 110

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Heerenveen

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Heerenveen