Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Heerenveen Logo

Afvoer 

Afvoer verstopt Heerenveen

Wij verhelpen jouw afvoer verstopping

HEERENVEEN

Afvoer verstopt Heerenveen?

Afvoer verstopt Heerenveen? Op het internet worden heel veel verschillende manieren gegeven waarmee je een riool kan ontstoppen. Er zijn immers veel middelen en gereedschappen beschikbaar. Het kan verwarrend zijn wat nu wel, en wat niet goed functioneert. Wij helpen je daarom graag met een goede oplossing voor een verstopte afvoer. Op deze pagina geven wij je allerlei tips, met uitleg!

Heb je echt alles geprobeerd maar kom je er niet uit? Of heb je liever dat één van onze ervaren rioolspecialisten het doet? Onze ontstoppers staan voor je klaar!

Afvoer verstopt Heerenveen? Neem dan direct contact op via 0513 202 110 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf Heerenveen

Wil jij dat jouw verstopping verleden tijd wordt? Je bent absoluut aan het goede adres bij ons!

Wij, de specialisten van Ontstoppen Heerenveen, zijn snel ter plaatse. Daarnaast zoeken wij zoeken naar de best passende oplossing. Wij lossen gegarandeerd alle mogelijke afvoerproblemen voor je op!

Wij geven je ook een vrijblijvend. Dit alles om jouw riool in een zo goed mogelijke staat te houden.

Wat het probleem ook mag zijn, Ontstoppingsdienst Heerenveen lost het op! Je kunt ons bereiken via  0513 202 110 om jouw klus te bespreken.

Ontstoppen Heerenveen Logo
Loodgieter ontstoppen Heerenveen afvoer

Spoed

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

Wanneer jouw  afvoer niet goed doorloopt, is de kans groot dat je te maken met een verstopping. In sommige gevallen kun je dit zelf relatief gemakkelijk oplossen. Wij hebben een aantal tips op een rij gezet, waarmee jij hopelijk zelf je riool kan ontstoppen!

Loopt de afvoer hierna nog niet goed door? Je kunt contact met ons opnemen voor een snelle service op 0513 202 110. Wij helpen je graag!

Afvoerfilters

Afvoerfilters controleren

Wanneer er sprake is van een verstopping in de afvoer van een elektrisch apparaat, komt het in sommige gevallen voor dat de verstopping ontstaat door een vieze filter. Wij raden je aan deze te controleren. 

De meeste filters zijn relatief eenvoudig te verwijderen. Wanneer je ziet dat de filter vies is, reinig deze dan met warm water. Is de filter weer gedroogd? Dan kun je deze terug plaatsen op de plek waar deze vandaan kwam.

Waarschijnlijk is met deze simpele stap het probleem van je verstopte afvoer al opgelost!

Ontstoppen afvoer Heerenveen
Afvoer verstopt Heerenveen

Sifon

Sifon legen

Een groot gedeelte van de afvoeren is voorzien van een sifon. Dat is de zwanenhals, die dient als  stankafsluiter op afvoerbuizen. Het kan gebeuren dat de sifon niet meer goed werkt. Bijvoorbeeld door troep aan de binnenzijde van de sifon. Hierdoor vloeit het water niet meer goed door.

Hoe verhelp je dit probleem? Je kan eenvoudig de sifon loshalen en het vuil eruit halen. Vervolgens draai je de sifon er weer op. Waarschijnlijk loopt het water nu weer soepel door!

Soda+azijn

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

Een andere manier waarop je je afvoer kan ontstoppen, is door gebruik te maken van zuiveringszout (baking soda).

Hoe doe je dit? Pak een emmer e vul deze met warm water. Voeg hier vervolgens zuiveringszout aan toe. Meng dit door elkaar en gooi dit samen in de afvoer. Je verkrijgt het beste resultaat wanneer je dit een nachtje laat inwerken.

Tip! Voor een sterker effect raden wij aan de baking soda aan te mengen met azijn.

Ontstoppen Heerenveen Leiding
Riool ontstoppen Heerenveen graven

Plopper

Ontstoppen met een plopper

Je kan je verstopping ook proberen te ontstoppen door middel van de ouderwetse ontstopper.

Hoe werkt dit? Zet de ontstopper op de afvoer. Zorg ervoor dat de plopper de hele afvoerrand afdekt. Beweeg de plopper vervolgens met kracht op en neer. Hierdoor ontstaat er zuigkracht, die de verstoppingen moet laten loskomen.

Wit het niet lukken? Neem dan contact op met één van onze ervaren ontstoppers. Ontstoppingsdienst Heerenveen is te bereiken via 0513 202 110.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Bij een verstopping wordt vaak gebruik gemaakt van een ontstoppingsveer. Dit is een flexibele veer die de afvoer in gaat. Wil je dit zelf doen? Doe dit dan voorzichtig, want je kan schade aanbrengen aan de binnenkant van de afvoer.

Hoe ga je te werk? Stop de veer in de afvoer. Zet bij dit proces niet te veel kracht, zo verklein je de kans dat je schade aanricht. Wanneer de veer de ontstopping bereikt heeft, moet je het beste duwen, trekken en draaien met de veer. Let op: doe dit voorzichtig. Haal hierna de veer weer uit de afvoer.

Op het moment dat het gelukt is, merk je direct verschil. Loopt het water niet direct weg, dan is het helaas mislukt. 

Heb jij problemen met de afvoer? Bel ons dan snel en gemakkelijk via 0513 202 110. Dan komen wij zo snel mogelijk naar je toe!

Graven riool Heerenveen
loodgieter-aan-het-werk-in-badkamer

OORZAKEN

Waardoor raakt het riool verstopt?

Een afvoer kan op verschillende manieren verstopt raken. Bijvoorbeeld door het ophopen van vetresten, chemisch afval, een toiletblok, tampons of andere voorwerpen.

Een verstopping kan ook ontstaan door een leidingbreuk. Er is sprake van een leidingbreuk, wanneer er een scheur in de leiding ontstaat. Hierdoor kan allerlei vuil zich ophopen in de gescheurde leiding. Wat uiteindelijk de verstopping vormt.

Eveneens gebeurt het met regelmaat dat ingegroeide boomwortels zorgen voor een verstopping. Dit gebeurt vooral bij oudere leidingen. Hier dringen boomwortels relatief eenvoudig in de afvoerbuizen.

Het risico op verstopping is uiteraard groter wanneer een riool niet op de juiste manier is aangelegd of niet op de juiste manier gebruikt wordt.

Een afvoerverstopping kan dus op veel verschillende manieren ontstaan. Denk jij ook last te hebben van een verstopt riool? Bel dan direct naar Ontstoppingsdienst Heerenveen op 0513 202 110.

Voorkomen

Het voorkomen van afvoer verstoppingen

De staat van de afvoer is erg belangrijk. Het voorkomen van een verstopping, is beter dan het genezen van de verstopping. Daarom raden wij aan altijd goed op te letten met wat je in een afvoer gooit. Gooit bijvoorbeeld geen olie, frituurvet, of etensresten in de afvoer. 

Vaak ontstaan verstoppingen geleidelijk. Daarom is het verstandig om zo nu en dan een controle uit te voeren op de rioleringen. Dit voorkomt hardnekkige verstoppingen.

Ontstoppen Heerenveen maakt gebruik van moderne meetapparatuur, waarmee de staat van jouw afvoer snel te controleren is. 

Wil jij joue afvoer laten controleren? Neem dan contact op met Ontstoppen Heerenveen. Wij zijn te bereiken op 0513 202 110.

Loodgieter Heerenveen Ontstoppen
WC ontstoppen Heerenveen

TARIEF

Kosten afvoer ontstoppen

Ontstoppen Heerenveen maakt gebruik van de nieuwste apparatuur. Dit in combinatie met een zeer effectieve werkwijze zorgt ervoor dat wij eerlijke en betaalbare prijzen hanteren.

Wij hanteren geen vaste prijs. De prijs is afhankelijk van van de ernst van de verstopping, de reparaties, de inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren. Wij rekenen geen losse voorrijkosten.

Wat vaststaat, is dat wij altijd voor een eerlijke prijs zorgen. Wij starten pas met onze werkzaamheden wanneer we jouw goedkeuring hebben. Hierdoor voorkomen wij financiële verrassingen achteraf.

Wil je een directe oplossing voor jouw verstopte afvoer? Neem dan snel contact op via 0513 202 110.

Starttarief

97,50

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

29,-

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

Heb jij te maken met een verstopte wc? En woon je in de omgeving van Heerenveen? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Heerenveen. Wij bieden snelle service. Maak snel een afspraak!

loodgieter-heerenveen-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Heerenveen

Heb jij te maken met een verstopt afvoer? En woon je in Heerenveen en omstreken? Maak direct een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-heerenveen-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Heerenveen

Voorkomen is beter dan genezen. Voorkom hardnekkige verstoppingen en laat een riool inspectie doen! Hiermee kunnen wij beginnende verstopping opsporen en verhelpen. Wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-heerenveen-verstopping

Riool verstopt

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in Heerenveen en omstreken? Wij helpen je graag! Neem direct contact op met Ontstoppingsdienst Heerenveen.

Loodgieter Heerenveen Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in Heerenveen en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Heerenveen! Wij geven je gratis advies en kunnen je helpen bij het vinden van een passende oplossing.

Over ons

Over Afvoer Ontstoppen Heerenveen

Zit jouw afvoer verstopt? Dit wil je natuurlijk snel opgelost zien worden.

Wij pakken alle rioleringsproblemen in de geheel omgeving van Heerenveen aan. Onze gespecialiseerde ontstoppers bieden snelle en vakkundige service.

Je kunt ons bereiken op 0513 202 110.

Verstopping Heerenveen

Spoedservice

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze vakkundige loodgieters!

Riool Heerenveen

Riool verstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Heerenveen Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade schakel direct een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Ontstoppen Heerenveen. Altijd snelle, vakkundige service!

Jumbo De Greiden

Bij ons heeft Ontstoppen Heerenveen de riolering vervangen en verstoppingen verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

SC Heerenveen

Heel erg bedankt voor de goede en snelle service bij Ontstoppen Heerenveen.

Brandweer Kazerne Heerenveen

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0513 202 110

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Heerenveen

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Heerenveen