Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Heerenveen Logo

Riool ontstoppen

Riool Ontstoppen Heerenveen

Wij verhelpen jouw riool verstopping

HEERENVEEN

Riool ontstoppen Heerenveen?

Riool ontstoppen HeerenveenHeb jij te maken met een rioolverstopping? Erg vervelend. Wij hebben ondervonden dat je een riool het best kan ontstoppen, door direct de oorzaak aan te pakken. Dit is kost jou het minste tijd en zorgt ervoor dat de overlast zo min mogelijk blijft.

Op deze pagina hebben we een aantal methodes op een rij gezet, waarmee jij hopelijk je riool kan ontstoppen. 

Laat jij je riool liever ontstoppen door een ervaren vakman? Dat snappen we. Neem dan direct contact op via 0513 202 110 om jouw klus te bespreken. Riool Ontstoppen Heerenveen staat voor je klaar!

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Riool

Locatie riool verstopping opsporen

Wanneer je het idee hebt dat je te maken hebt met een rioolverstopping, is het belangrijk om je weten waar de verstopping zich bevindt. Het beginpunt van de ontstopping is dus het vinden van de verstopping.

Een riool kan op verschillende manieren verstopt raken. Zo kan het zijn dat het water in de gootsteen gaat borrelen wanneer je de wc doorspoelt. Of dat het water minder goed wegloopt. Deze voorbeelden zijn vaak een teken van een verstopping in de rioleringsleidingen. Vaak zijn deze problemen erg complex. Wij raden je aan een rioolexpert in te schakelen.

 Wanneer je het toch eerst zelf wilt proberen is het belangrijk om de bron van een rioolverstopping te vinden. Daarvoor raden wij aan elke rioolaansluitingen een keer door te spoelen. Dit kan heel gemakkelijk door in elke afvoer een emmer water leeg te gooien.

Op het moment dat er een waterkolk ontstaan, is de afvoer niet verstopt. Is dit niet geval en spoelt het water niet weg? Dan blijkt het toch een verstopping te zijn. Neem contact op met Ontstoppen Heerenveen 0513 202 110 om jouw situatie te bespreken. Ontstoppingsdienst Heerenveen helpt je graag.

Ontstoppen Heerenveen Logo
Loodgieter ontstoppen Heerenveen afvoer

Hogedruk

Riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

Veel verstoppingen worden ontstopt door gebruik te maken van een hogedrukreiniger. Dit is een erg krachtige manier. Daarentegen komen hier ook risico’s bij kijken.

Wanneer jij aan de slag gaat met een hogedrukreiniger raden wij aan erg voorzichtig te zijn. Je wilt natuurlijk niet dat je badkamer of keuken overstroomt met water. Daarom lees je hieronder hoe je dit op de goede manier doet.

Stop als eerst de kop van de hogedrukreiniger in de afvoer. Doe dit zo diep als het kan. Spuit vervolgens de afvoer ongeveer 3 minuten flink door. Wanneer het effect gehad heeft, merk je direct het verschil.

Laat je het liever door een ervaring rioolexpert doen? Dat snappen wij. U kont contact opnemen met de vakmannen van Ontstoppen Heerenveen op 0513 202 110.

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met ontstoppingsveer

Veel loodgieters maken gebruik van een ontstoppingsveer. Dit is namelijk een handig, goedwerkend middel wanneer je riool wordt verstopt door bijvoorbeeld een prop restafval.

Wil je dit zelf doen? Druk dan de flexibele veer in de afvoer, tot je de verstopping bereikt hebt. Duw, draai en trek nu vervolgens een aantal keer aan de veer. Spoel vervolgens de afvoerbuis door. Op deze manier zorg je ervoor dat het afval uit de afvoer gaat.

De ontstoppingsveer in combinatie met soda is zeer effectief. Soda zorgt ervoor dat ook het laatste beetje laatste aanslag loskomt van de afvoerwand in het riool. Vaak resulteert dit in een buitengewoon goede ontstopping.

Kom je er zelf niet uit? Of laat je dit liever doen door iemand met jarenlange ervaring? Dat begrijpen we goed. Neem nu contact op met Ontstoppingsdienst Heerenveen via 0513 202 110.

Ontstoppen afvoer Heerenveen
Ontstoppingsdienst Heerenveen

Plopper

Afvoer ontstoppen met een plopper

Het gebruik maken van een ontstopper is een verantwoorde methode bij het riool ontstoppen. De plopper creëert druk en zo verhelpt dit de ontstopping. Wij leggen je uit hoe dit moet.

Maak voordat je begint de ontstopper flexibel. Dit kan je doen door de plopper onder een warme kraan te houden. Zet de plopper vervolgens voorzichtig op de afvoer. Op het moment dat de hele afvoer bedekt is, moet je duwen en trekken.  Om het afval echt goed los te maken is het soms noodzakelijk om meerdere keren te moeten ‘ploppen’.

Heb je het idee dat dit gelukt is? Spoel dan de afvoer goed door met water. Voor een sterker effect raden wij het gebruik van soda aann. De soda zorgt er namelijk voor dat de laatste resten afval goed worden losgeweekt.

Wil je hulp bij jouw klus? Bel dan gratis en vrijblijvend naar 0513 202 110.

PREVENTIE

Riool ontstoppen met soda

Soda is op zichzelf staand ook een erg effectief middel. Bij soda komen vrijwel geen risico’s kijken, wat ervoor zorgt dat dit een hele verantwoorde manier is om je riool te ontstoppen die zeker het proberen waard is!

Schep als eerste de soda met een lepeltje in de afvoer en roer dit een beetje door elkaar. Dit kun je het beste een aantal keren herhalen voor een optimaal resultaat.

Soda heeft een ontvettende werking, wat ervoor zorgt dat afvalresten als zeep of haren beter loslaten. Het gebruik van soda is dus zeker aan te raden, wanneer je bezig bent met het ontstoppen van een doucheputje, wastafel of gootsteen.

Krijg je het zelf niet voor elkaar? Neem dan contact op met onze spoedservice van Ontstoppen Heerenveen op 0513 202 110.

Ontstoppen Heerenveen Leiding
Riool ontstoppen Heerenveen graven

Middelen

Gebruik deze middelen niet

Wij raden het gebruik van chemische ontstoppingsmiddelen, die te koop zijn bij bouw- en supermarkten, af. De chemicaliën in deze middelen hebben namelijk een bijtende werking. Dit kan de binnenkant van de leidingen aan.

Daarnaast vervuil je hiermee ook nog eens onnodig het water dat in het hoofdriool komt. We raden je daarom niet aan deze middelen te gebruiken.

Het wél op een verantwoorde en professionele manier laten aanpakken? Bel dan snel met Ontstoppen Heerenveen op 0513 202 110.

Vakmannen

Schakel hulp in bij hardnekkige rioolverstoppingen

Lukt het ontstoppen niet? Of laat je het liever door iemand anders doen?  Schakel dan onze ervaren loodgieters in! Onze ontstoppers hebben jarenlange ervaring op het gebied van rioolverstoppingen. Daarnaast beschikken zij over een VCA-diploma met het juiste gereedschap en leveren 24/7 hulp bij het verhelpen van verstoppingen.

Wij rekenen geen voorrijkosten. Neem daarom direct contact op met Ontstoppingsdienst Heerenveen via 0513 202 110.

Graven riool Heerenveen

Starttarief

97,50

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

29,-

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

Heb jij te maken met een verstopte wc? En woon je in de omgeving van Heerenveen? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Heerenveen. Wij bieden snelle service. Maak snel een afspraak!

loodgieter-heerenveen-ontstopping

Afvoer verstopt

Heb jij te maken met een verstopt afvoer? En woon je in Heerenveen en omstreken? Maak direct een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-heerenveen-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Heerenveen

Voorkomen is beter dan genezen. Voorkom hardnekkige verstoppingen en laat een riool inspectie doen! Hiermee kunnen wij beginnende verstopping opsporen en verhelpen. Wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-heerenveen-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt Heerenveen

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in Heerenveen en omstreken? Wij helpen je graag! Neem direct contact op met Ontstoppingsdienst Heerenveen.

Loodgieter Heerenveen Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in Heerenveen en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Heerenveen! Wij geven je gratis advies en kunnen je helpen bij het vinden van een passende oplossing.

Riool ontstoppen

Vakmannen Riool Ontstoppen Heerenveen

Onze vakkundige, ervaren loodgieters lossen jouw rioolontstopping graag voor je op. We hebben hier ruime ervaring in opgebouwd afgelopen jaren: van ontstoppen tot kelders leegpompen. Dit doen wij met onze unieke pomp die meer dan 6300 liter weg kan pompen. Daarom kunnen wij je altijd helpen met verschillende ontstoppingswerkzaamheden.

Wij bieden de beste service en daar zijn wij overtuigd van. Daarom bieden wij volledige garantie op onze werkzaamheden.

Om samen te bepalen wat de juiste oplossing is, kan je ons gratis en vrijblijvend contacteren via 0513 202 110.

Partners: Riool.linkkwartier , Riool.beginzo , riool.jouwbegin , riool.beginspot , riool.startbeurs , riool.web-directory , riool.linkjespagina , riool.vinddirect  , riool.onzestart , riool.linkmee , haarden.linktotaal, haarden.starttopper , haarden.vindjeviahier , woning.websitelink , tandarts.topbegin , tandarts.linkgoed , haarden.start-links , haarden.topbegin

Verstopping Heerenveen

Spoedloodgieter

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze spoed loodgieters van Riool Ontstoppen Heerenveen!

Riool Heerenveen

Rioolverstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Heerenveen Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade en overlast, schakel vandaag nog een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Ontstoppen Heerenveen. Altijd snelle, vakkundige service!

Jumbo De Greiden

Bij ons heeft Ontstoppen Heerenveen de riolering vervangen en verstoppingen verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

SC Heerenveen

Heel erg bedankt voor de goede en snelle service bij Ontstoppen Heerenveen.

Brandweer Kazerne Heerenveen

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0513 202 110

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Heerenveen

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Heerenveen